Şehitkamil Belediyespor, ilk devreyi namaglup tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu Bal Ligi 3. grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 15.

Google Haberlere Abone ol
Şehitkamil Belediyespor, ilk devreyi namaglup tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu Bal Ligi 3. grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Reyhanlı Belediyespor’la 1-1’lik skorla berabere kalarak ligin ilk devresini namaglup tamamladı.

     TFF Bal Ligi 3. grupta oynanan 14 maçta, 6 galibiyet ve 8 beraberlik elde ederek ilk devreyi yenilgi yüzü görmeden 26 puanla 5. sırada kapatan yeşil siyahlı Gaziantep temsilcisi, yine bu periyotta kendi evinde hiç gol yemeyerek önemli bir istatistiğin daha altına imzasını attı. Grupta oynanan 14 maçta filelerinde, sadece deplasmanda oynanan maçlarda 7 gol gören Şehitkamil Belediyespor, bu performansıyla grubun en az gol yiyen takımı olma unvanında elinde tuttu.

    Ligin ilk yarısını namaglup unvanıyla 5. sırada tamamladıklarını dile getiren Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, “Ancak ilk devreyi üzerimizde tamamlayan takımlarla puan aralığımız çok yakın. 3 puanlı sistemde aradaki farkı eritmek çok zor değil. Şu anda sıralamadaki yerimiz lig öncesi planlarımızla örtüşüyor. İstatistiklere bakıldığı zaman sahaya yansıttığımız futbolun kalitesi anlaşılacaktır. Ben ligin 2. devresinde daha iyi bir performans sergileyeceğimize eminim, kısa bir aranın ardından çalışmalarımız bu amaç doğrultusunda tüm hızıyla sürecek.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
CİHAN

Yorumlar