Şehitkamil Belediyesi 80 bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı seti hediye etti

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde 80 okulda başlattığı ağız ve diş sağlığı kampanyası çerçevesinde 80 bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı seti dağıttı.

Google Haberlere Abone ol
Şehitkamil Belediyesi 80 bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı seti hediye etti

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde 80 okulda başlattığı ağız ve diş sağlığı kampanyası çerçevesinde 80 bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı seti dağıttı. Okulları ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Ağız ve diş sağlığı kampanyası çerçevesinde Olcay Külah İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, anasınıfı öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, daha sonra öğrencilere palyaçolar eşliğinde ağız ve diş sağlığı setinden olan hediye paketini takdim etti.

Eğitim ile ilgili çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini belirten Rıdvan Fadıloğlu, şunları kaydetti: “80 okulda 80 bin öğrencilerimize yönelik ağız ve diş sağlığı kampanyası başlattık. Tüm öğrencilerimizin sağlıklı dişlere sahip olabilmesi açısından ve özellikle diş fırçalama alışkanlığını attırma adına yapılan bu çalışmada Milli Eğitim Müdürlüğümüzden ve öğretmenlerimizden aldığımız desteklerle birlikle çocuklarımıza bu hediyeleri ayaklarına götürerek teslim etmeye gayret gösteriyoruz.

Kendilerine ağız ve diş sağlığı seti dağıtıldığından memnun kaldıklarını dile getiren öğrenciler ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar