Şehit yakınları ve gazilere moral gezisi

Aydın İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, "Atamız'ın Aydın'a Gelişinin 83. Yıldönümünde Şehit Yakınları ve Gazilerimizin Beyaza Yürüyüşü" isimli bir proje başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Şehit yakınları ve gazilere moral gezisi

Aydın İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, "Atamız'ın Aydın'a Gelişinin 83. Yıldönümünde Şehit Yakınları ve Gazilerimizin Beyaza Yürüyüşü" isimli bir proje başlattı. Bu kapsamda 60 şehit yakını ve gaziye Denizli gezdirilecek. Şahit yakınları ve gazilere moral olacak gezi, 20 Mart 2014 günü yapılacak. Bir günlük gezide, Denizli'nin tarihi ve kültürel yerleri ziyaret edilecek.

Proje hakkında bilgi veren İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru, “Bu projeyle şehit yakınları ve gazilerimize, devletimizin bir vefa projesi kapsamında tespit edebildiğimiz insanlarımıza günlük monoton hayat akışına bir mola verdirerek tarihi Pamukkale harabelerini, Karahayıt Kızıl Suyu'nu ve Kaklık Mağaraları'nı gezdirmek istiyoruz. Onları bu topluma mutlu ve huzurlu birer birey olarak kazanabilmek, projemizin kapsamını oluşturmaktadır. İlimizin ve ülkemizin içinde bulunduğu tarihi ve coğrafi konumu, özel önem arz etmektedir. Bu çerçevede şehit yakınları ve gazilerimize, en yakın yerlerden başlanarak zaman akışı içerisinde diğer bölgelerimizdeki tarihi mekânların da gezdirilip gösterilmesini planlanmaktayız.” dedi. CİHAN

Yorumlar