Şehit yakınları ve gazilere destek için turnuva

Türkiye Karate Federasyonu, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların yakınlarına ve gazilere destek olmak amacıyla özel turnuva düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Şehit yakınları ve gazilere destek için turnuva

Türkiye Karate Federasyonu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların yakınlarına ve gazilere destek olmak amacıyla, "15 Temmuz Şehit ve Gazileri Karate Kupası" adı altında özel bir turnuva düzenleyecek.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 24 Ağustos Çarşamba günü, İstanbul'daki Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenecek organizasyonda minikler, yıldızlar ve ümitler kategorileri yer alacak.

Organizasyondan elde edilecek tüm gelir, darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ve gazilere destek amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na aktarılacak.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, konuyla ilgili açıklamasında, 15 Temmuz'da Türk milletinin dik bir duruş gösterdiğini belirterek, "Camia olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. 24 Ağustos Çarşamba günü, 15 Temmuz Şehitleri anısına yarışarak, şehit ve gazilerimizin ailelerine destek olacağız. Burada elde ettiğimiz gelir hükümetimiz tarafından başlatılan kampanyaya aktarılacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar