Şehit polisleri için mevlit okundu, 1,5 ton lokma dağıtıldı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Türk polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit polisler için mevlit okuttu.

Google Haberlere Abone ol
Şehit polisleri için mevlit okundu, 1,5 ton lokma dağıtıldı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Türk polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit polisler için mevlit okuttu. Reşadiye Camisi'nde düzenlenen programda, ilahiler söylendi, dualar edildi, Kur'an-ı Kerim okundu. Cuma namazı sonrası vatandaşlara 1,5 ton lokma ikram edildi.

Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, polis teşkilatının Türk Silahlı Kuvvetlerinden sonra en fazla şehit veren 2. kuruluş olduğunu söyledi. Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünde şehitler için mevlit okutulmasının bir gelenek haline geldiğini belirten Şahin, "Şehitlerimize ne yapsak azdır. Hiç olmazsa memleket için şehit düşen arkadaşlarımızın ruhlarına sevaplar göndermek için her yıl mevlit okutuyoruz. 10 Nisan'a kadar çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz." dedi.

2 bin 700 polisle Eskişehirlilere hizmet ettiklerini vurgulayan Şahin şunları söyledi: "Büyük bir aileyiz. Huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz, yatırım da olmaz. Herkes Eskişehir'in ileri gitmesini, istihdamın önünün açılmasını istiyor. Dolayısıyla biz de büyük bir aile olarak Eskişehir'in huzuruna hizmet ediyoruz." CİHAN

Yorumlar