Şehit polis memuru Hacı Canan Coşkun dualarla toprağa verildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nün atış poligonunda 6 Haziran'da meydana patlamada yaralanan polis memuru Hacı Canan Coşkun(41) Adana'da tedavisinin yapıldığı hastanede şehit oldu. Buradan cenazesi alınarak Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki...

Google Haberlere Abone ol
Şehit polis memuru Hacı Canan Coşkun dualarla toprağa verildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nün atış poligonunda 6 Haziran'da meydana patlamada yaralanan polis memuru Hacı Canan Coşkun(41) Adana'da tedavisinin yapıldığı hastanede şehit oldu. Buradan cenazesi alınarak Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki babaocağına getirildi, burada ailesi ve yakınlarından helalik alındı ardından Şehit Coşkun cenazesi için Düziçi Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Buradaki törene katılan Vali Dr. Mehmet Oduncu, şehidin eşi Fatma Coşkun'a başsağlığı diledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehidin biyografisi okundu.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar yaptığı konuşmada çok değerli bir personelini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek geride kalan ailesine başsağlığı diledi. Adalar, şehidin ailesinin yalnız olmadığını bundan sonra kendilerine sahip çıkacaklarını söyledi. İrfanlı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra camiçi mezarlığındaki şehitliğe defnedildi.

Aynı olayda daha önce de bekçi İsmail Kuyzu ve Başkomiser Mikdat Ataş da şehit olmuştu. Atış poligonunda biriken barut gazının sıkışması sonucu meydana gelen patlamada yaralanan ve vücudunun yüzde 80'lik bölümünde 3'üncü dereceden yanık oluşan Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hacı Canan Coşkun tedavisinin sürdüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Evli olan Coşkun Eren(12), Mustafa(8), Ecenaz(4) isimlerde 3 çocuk babası idi. 10 yıldır Kahramanmaraş’ta görev yapıyordu. CİHAN

Yorumlar