Şehit polis memuru Ali Polat için Diyarbakır’da taziye kuruldu

Diyarbakır’dan öğrencileriyle Gaziantep’e giderken meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ali Polat’ın için Diyarbakır’da taziye kuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Şehit polis memuru Ali Polat için Diyarbakır’da taziye kuruldu

Diyarbakır’dan öğrencileriyle Gaziantep’e giderken meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ali Polat’ın için Diyarbakır’da taziye kuruldu. Bağlar ilçesindeki Hanililer Yasevi’ndeki taziyeleri Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, yardımcıları ve şehidin arkadaşları kabul ediyor.

    Diyarbakır'dan Gaziantep'e çim hokeyi karşılaşmasına giden öğrencileri taşıyan minibüsün Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu şehit olan 34 yaşındaki polis memuru Ali Polat için Diyarbakır'da taziye kuruldu. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün, Sosyal Destek Programı kapsamında yürüttüğü 'Şiddete Hayır Spora Evet' projesi başta olmak üzere yürüttüğü çok sayıda projede görev alan, proje koordinatörlüğü yapan şehit Ali Polat, görev yaptığı Bağlar ilçesinde ailelerle sıkı dostluklar kurmuştu. Bölgedeki çim hokeyi takımları ile oluşturulan ligde mücadele eden Diyarbakır Polisgücü Çim Hokeyi Takımı sporcusu öğrencilere eğitmenlik de yapan Ali Polat, yine öğrencilerle birlikte dün Gaziantep'e giderken şehit oldu. Polat'ın, bugüne kadar hep olaylarla gündeme gelen Bağlar ilçesinde çocukların okuması için gece-gündüz demeden çalıştığı, yoksul ailelere her türlü yardımda bulunmak için çabaladığı öğrenildi. Polat'ın arkadaşlarıyla birlikte elinden tuttuğu, sporun farklı alanlarıyla tanıştırdığı binlerce çocuğun bu sayede Anadolu ve fen liselerini kazandığı, çok sayıda öğrencisinin de üniversitelerde okuduğu belirtildi.

    Şehit için taziye kurulduğu haberine alan Diyarbakırlılar gün boyunca Emniyet Müdürü Recep Güven’e taziyelerini bildirdi. Yasevine gelen vatandaşlar, şehit için Fatiha okurken Emniyet Müdürü Güven tarafından karşılanıp uğurlanıyor. CİHAN

Yorumlar