Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine gönderildi

İzmir’de trafik kontrolü yaptığı sırada bir TIR’ın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Tolgahan Önal için tören düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine gönderildi

İzmir’de trafik kontrolü yaptığı sırada bir TIR’ın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Tolgahan Önal için tören düzenlendi. Törenin ardından gözyaşları içinde memleketi Isparta’ya gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli 29 yaşındaki Önal'a, Bornova ilçesi Ambarlar Kavşağı'nda emniyet şeridinde bir motosikletin evraklarını incelediği sırada, 35 HA 6060 plakalı TIR çarpmıştı.

Emniyet binası önünde düzenlenen törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, polis müdür ve memurları, askerler, siyasi partili temsilcileri, şehidin babası Şerafettin Önal, annesi Fatma Önal, ablası Nergis Önal, ağabeyi Hasan Önal, amcası Osman Önal ve diğer yakınları katıldı. Burada konuşan İl Emniyet Müdürü Uzunkaya, “Tolgahan Önal kardeşimizi son yolculuğuna uğurlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Genç meslektaşım Tolgahan, dün saat 13.00 sıralarında trafik kontrolü yaptığı esnada, emniyet şeridini ihlâl eden bir kamyonun çarpması sonucu görev başında şehit olmuştur.” dedi. Önal’ın İzmir’de görev yaptığı sekiz ay boyunca başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Uzunkaya, "Çalışkan, dürüst ve meslek ilkelerine bağlı bir kişiliğe sahip olan ve halkımızın trafik terörüne karşı korunması için fedakârca görev yapan bu genç polisimiz, maalesef büyük mücadele içinde olduğu trafik terörünün kurbanı olarak 29 yaşında aramızdan ayrılmıştır." diye konuştu.

Duaların ardından şehidin tabutu cenaze aracına taşındı. Bu sırada ablası ve diğer bazı yakınları, son defa tabutu tutmak istedi. Şehit Tolgahan Önal, toprağa verilmek üzere Isparta’ya gönderildi. CİHAN

Yorumlar