Şehit erin cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Van'ın Saray ilçesi Karahisar köyü yakınlarındaki trafik kazasında şehit olan 3 askerden Piyade Er Özkan Demir'in cenazesi Adana'da toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Şehit erin cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Van'ın Saray ilçesi Karahisar köyü yakınlarındaki trafik kazasında şehit olan 3 askerden Piyade Er Özkan Demir'in cenazesi Adana'da toprağa verildi. Şehidin ağabeyi Hamit Demir, cenazeye katılan Tümgeneral S.Bahadır Köse'ye sarılıp ağladı.

Merkez Yüreğir ilçesi Yunusoğlu Mahallesi'ndeki baba evine getirilen Demir'in cenazesi, ardından buradaki mezarlığa götürüldü. Törene AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral S. Bahadır Köse, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celeboğlu ile askerin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Tümgeneral Köse, şehidin kardeşi Hamit'e "Başımız sağ olsun" derken ağabey Demir, komutanın omuzuna yaslanıp gözyaşı döktü.

Şehit erin ağabeyleri Hamit ile Mustafa Demir, tabuta sakılıp gözyaşı dökerken amcası Mustafa Demir de yeğenine ait fotoğrafı öptü. Cenaze namazını Yüreğir İlçe Müftüsü Mehmet Gök kıldırdı. Şehit erin cenazesi daha sonra yakınlarınca mahalle mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. CİHAN

Yorumlar