Şehit deniz astsubayına eşi ve kızından son veda

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Alaybey Askeri Tersanesi'nde Değirmendere römorkörünün alabora olması sonucu şehit olan askerlerden Deniz Astsubayı Veysel Gündoğdu, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa veril.

Google Haberlere Abone ol
Şehit deniz astsubayına eşi ve kızından son veda

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Alaybey Askeri Tersanesi'nde Değirmendere römorkörünün alabora olması sonucu şehit olan askerlerden Deniz Astsubayı Veysel Gündoğdu, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi. Eşi Meltem Gündoğdu ve 6 yaşındaki kızı Damla’nın, tabutun arkasından son bakışı yürek burktu.

Şehit Gündoğdu için Yeşilkent Kaplan Kardeşler Camii’nde tören düzenlendi. Törende şehidin silah arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, eşi Meltem de kızı Damla’nın elinden tutarak, tabuta son kez sarıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de cenaze törenine katılarak baba Mehmet Gündoğdu ile birlikte aileyi teselli etmeye çalıştı. İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı askerlerin omuzlarında top arabasına taşındı. Eşi Meltem tabuta el sallarken, kızı Damla’yı da yanına alarak cenaze aracına bindi. Gündoğdu, daha sonra Yeşilkent Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
CİHAN

Yorumlar