Şehit annesinden polis müdürüne şefkat tokadı

AK Parti önünde polis müdürüne şehit annesinden şefkat tokadı.

Google Haberlere Abone ol
Şehit annesinden polis müdürüne şefkat tokadı

Ankara'da AK Parti Genel Merkezi önünde bir araya gelen şehit aileleri Başbakan'ın Diyarbakır'da Barzani ile buluşmasını protesto etti. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi önüne gelen şehit aileleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da Barzani ile buluşmasını protesto etmek için genel merkez önünde basın açıklaması yapmak istedi. Genel Merkez girişinde basın açıklamalarını okumak isteyen şehit aileleri ile polis müdürleri arasında yer tartışması yaşandı. Polisin gösterdiği yerde açıklamalarını yapmak istemediklerini söyleyen şehit aileleri ile polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Polislerin gösterdiği yerde grup adına açıklama yapan Şehit Deniz Piyade Astsubay Serhat Gençer'in babası Mehmet Gençer, Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'da Barzani ile buluşmasına tepki gösterdi. Açıklamanın ardından şehitlere takılan madalyaların yaptırdıkları benzerlerini açıklama yapılan yere bıraktı.

POLİS MÜDÜRÜNE ŞEHİT ANNESİNDEN ŞEFKAT TOKATI

Şehit aileleri ile polis müdürleri arasında yer tartışmasının yaşandığı eylem sonrasında, kameralara ilginç görüntüler takıldı. Tartışmaya taraf olan polis müdürü, öğretmen olduğu öğrenilen şehit annesinin elini öptü. Şehit annesi ise 'niye izin vermediniz?' dediği polis müdürüne şefkat tokatı attı. Polis müdürü ise şehit annesinin elini öperek birbirlerine sarıldılar.

Yorumlar