Şehit aileleri iftarda buluştu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kaymakam tarafından ilçedeki şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği verildi. Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka ve diğer protokol üyeleri şehit aileleri ile birlikte iftar yaptı. Edremit’in...

Google Haberlere Abone ol
Şehit aileleri iftarda buluştu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kaymakam tarafından ilçedeki şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği verildi. Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka ve diğer protokol üyeleri şehit aileleri ile birlikte iftar yaptı.

Edremit’in Güre Mahallesi Saruhan Termal Otel'de verilen iftar yemeğine Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı İlkay Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, hayırsever iş kadını Fernur Sözen, diğer daire amir ve müdürleri ile basın mensuplarının katıldığı gecede, protokol üyeleri ayrı ayrı masalara dağılarak şehit ve gazi yakınları ile bir arada iftar açtı.

İftar yemeğine gelen misafirleri ile tek tek karşılayan Kaymakam Erguvan, "Bugünlere gelmemizde fedakârlığın en büyüğünü, canını veren evlatlarımızı bu gece vesileyle rahmetle anıyoruz. Her zaman şehit aileleri ve gazilerimize kapımız açıktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlüdür, her zaman halkının yanındadır. İmkanlar dahilinde her zaman destek olduğumuz gibi olmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Kamil Saka ise, "Bu güzel akşamda, evlatları şehitlik mertebesine ulaşmış analara, babalara ben bir kez daha başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

Gece, Müftü Kemal Karadeniz'in yaptığı dua ve Edremit Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketlerinin şehit yakınlarına dağıtılması ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar