Şehit Aileleri Derneği: Şehitlerden kesilen maaş ayakkabı kutularında

Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altınok, hemşehrilerinden görev malulü 3 şehidin maaşının kesildiğini belirterek, kesilen maaşların ayakkabı kutularına konulduğunu ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Şehit Aileleri Derneği: Şehitlerden kesilen maaş ayakkabı kutularında

Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altınok, hemşehrilerinden görev malulü 3 şehidin maaşının kesildiğini belirterek, kesilen maaşların ayakkabı kutularına konulduğunu ifade etti.

Dernek Başkanı Zübeyir Altınok, ilde görev malulü üç şehidin maaşının kesildiğini, kendisinden de 60 bin TL istendiğini belirterek, "Şehitlerin maaşından kesilen paralar ayakkabı kutularında geziyor. Koydukları paraların miktarını bile sayamıyorlar. Para makinelerini kullanıyorlar. Yaptıkları yolsuzlukları ört bas etmeye çalışıyorlar. Bizim yavrularımız Türk bayrağını korumaya gittiler. Bunlar üç beş kuruşluk maaşa göz diktiler." dedi.

Türkiye’nin yönetiminin PKK’lı bölücüler ve yandaşları tarafından yapıldığını savunan Altınok, şunları ifade etti: "Bizim yavrularımız vatanı için milleti için canlarını feda ederken, bu ülkenin yönetimindekiler, Türk bayrağını yakan ve sömüren vatan hainlerine verdiler. Çünkü onlar terörist yandaşları. Hiç mi Allah'tan korkmadınız? Avrupa'da Üzeyir Aydar, Kandil'de Murat Karayılan, Diyarbakır'da Osman Baydemir, Selahattin Demirtaş, Sanatçı Şivan Perver, İmralı’da bebek katili Abdullah Öcalan mektup gönderiyor, mektupla yönetiyor. Dur deyip durduruyor, vur deyip vurduruyor. Bebek katili dünyanın birinci adamı oldu. O da bizleri ve Türk kanı taşıyanların kanına dokunuyor. Onlar yalakanın ta kendisidirler. Bizler onları kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bunlara göz yumanları da lanetliyoruz. Biz sizleri Allah’a havale ediyoruz. Bizler vatanımızı ve bayrağımızı canımızdan çok seviyoruz ve daha da çok seviyoruz. Menfaatçiler gibi ve yalakalar gibi değiliz, 15 tane torun var. Bu vatan uğruna onlar da feda olsun."

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in, daha önce Başbakan'a ağır hakaretlerde bulunduğunu hatırlatan Altınok, "Bizler sitem ediyoruz. Çünkü bir Türk bayrağını yakanlara destek olanlar ve ülkemizin başbakanına 'bu çamın dalı senin nerene gitti' sözleri ile ağır hakaretlerde bulun Osman Baydemir’le birlikte kucaklaşan başbakanımızın bu yaklaşımını içimize sindiremiyoruz. Bu yaklaşımları kınıyoruz. Türkiye genelindeki görev malulü şehitlerimizin maaşları kesildi ve şehit aileleri cezalandırıldı. Türk bayrağını yakanlar ödüllendirildi. Doğuda PKK yandaşları sevinç içinde bayram havası yaşıyor. Demek ki bizim yavrularımız boşuna şehit oldu. Demek ki cezaevlerini boşaltacağız, dağdaki teröristleri indireceğiz diye onlara söz verildi. Teröristlere istedikleri kanunlar hemen çıkartılıyor. Biz şehit ve gaziler olarak bayrağımızı canımızdan çok seviyoruz. Bazı menfaatçiler gibi değiliz. Şerefliyiz ve gururluyuz." ifadelerini kullandı.


CİHAN

Yorumlar