Şehir plancıları Başkan Çelikcan’ı ziyaret etti

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şehir Plancıları Odası Başkanı Gülcan Ulutürk ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Düzenli şehirleşmenin en önemli şartının düzenli planlaşma olduğunu belirten Başkan Çelikcan,...

Google Haberlere Abone ol
Şehir plancıları Başkan Çelikcan’ı ziyaret etti

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şehir Plancıları Odası Başkanı Gülcan Ulutürk ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Düzenli şehirleşmenin en önemli şartının düzenli planlaşma olduğunu belirten Başkan Çelikcan, “Planlar günü kurtarmak için değil, bir şehrin geleceğini düşünerek yapılmalıdır.” dedi.

Geride kalan 5 yılda bütün sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirten Başkan Çelikcan, “Bundan sonra da işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Onlardan gelen uygulanabilir öneriler her zaman dikkate alacağız. Gelişen ve hızla modernleşmeye başlayan Yüreğir, Adana'nın yakın zamanda parlayan yıldızı olacaktır. Başlattığımız gerçek kentsel dönüşüm çalışmaları ve özel yatırımcıların hayata geçirmeye başladığı projeler bir anda bütün dikkatleri Yüreğir'e çevirmiştir. Devam eden devlet yatırımları ve özel yatırımlar, ilçemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.

Şehir Plancıları Odası Başkanı Gülcan Ulutürk de amaçlarının Adana'nın düzenli kentleşmesine katkı koymak olduğunu belirtti. Adana'da bulunan belediyeler ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde hareket etmeye hazır olduklarını belirten Ulutürk, başkanlığı ikinci kez kazanan Mahmut Çelikcan'a başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar