Şehidin köyü Türk bayrakları ile donatıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit düşen üç asker arasında yer alan Uzman Çavuş Halil Karataş'ın Çanakkale'deki köyü, Türk bayrakları ile donatıldı. Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı...

Google Haberlere Abone ol
Şehidin köyü Türk bayrakları ile donatıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit düşen üç asker arasında yer alan Uzman Çavuş Halil Karataş'ın Çanakkale'deki köyü, Türk bayrakları ile donatıldı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Alakeçi köyündeki ailesine acı haber gece verildi. Haberin duyulmasının ardından köylüler şehit evine akın etti, Köy meydanı ve şehit evi Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberi alan annesi Necla ve babası Ali Rıza Karataş'ı köylüler ve yakınları yalnız bırakmadı. Şehidin abisi Ersin Karataş, acı haberin gece geldiğini belirterek, "Göreve çıkmışlar, gece araç devrilmiş. En son iki akşam önce bizi aradı. En son o gün görüşmüştük." dedi.

Şehidin sosyal paylaşım sayfasında en son 19 Nisan'da "Komando vurulunca değil unutulunca (((((( ÖLÜR))))))" yazısını yazdığı görüldü. Şehit Karataş'ın yarın köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar