Şehidin baba ocağına ateş düştü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde silahlı bir grupla çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, Şehit olan askerlerden bir tanesinin Niğdeli Berat Sağırkaya olduğu öğrenildi. Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'nda...

Google Haberlere Abone ol
Şehidin baba ocağına ateş düştü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde silahlı bir grupla çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, Şehit olan askerlerden bir tanesinin Niğdeli Berat Sağırkaya olduğu öğrenildi.

Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'nda görev yapan güvenlik güçlerine, akşam saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir yerden ateş açıldı. Olayda yaralanan 3 asker, Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı askerlerden 2'si müdahaleye rağmen şehit oldu. Şehit düşen Adem Dövüşken'in Mersinli ve 21 yaşında olduğu bildirildi. Saldırıda Niğdeli Berat Sarıkaya ile Yiğit Şahan adlı askerler yaralandı.

Çatışmada ağır yaralanan ve helikopterle Gaziantep'e getirilen asker Berat Sağırkaya da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Böylece çatışmada er Adem Dövüşken'in ardından şehit sayısı 2'ye yükseldi. Diğer yaralı asker Yiğit Şahan'ın tedavisi sürüyor.

Niğdeli şehit asker Berat Sağırkaya’nın Çamardı'nın Burc köyünde ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar