Seğmenlerden Başkan Akgül’e ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, seğmenleri konuk etti. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan, Mamak Şube Başkanı Habib Şeker ve seğmen ekibi Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Seğmenlerden Başkan Akgül’e ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, seğmenleri konuk etti. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan, Mamak Şube Başkanı Habib Şeker ve seğmen ekibi Akgül’ü makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Özaslan, Akgül’ü tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ankaralı olarak seğmen kültürünü gönülden desteklediğini belirten Akgül, ''Hepimiz Ankara’ya hizmet ediyoruz. Daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla beraber hareket ederek, ilçe için çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi. Akgül’ün gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerekse halkla kurduğu dirsek temasını hiç kesmediğini belirten Özaslan, ''İlçedeseğmen kültürünün yaşatılmasından dolayı çok mutluyuz. Seğmenlik bir gelenektir. Derneğimizde, çocuklarımıza seğmen kültürünü, geleneğini öğretiyoruz. Ankara’nın simgesiyiz.'' diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar