Seğmen-Der şehit yakınlarını unutmadı

Ankara Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Seğmen-Der) şehit aileleri ve görevdeki asker ailelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Kadir İzdaş ve Başkan Yardımcısı Onur Ulubey, mahalle sakinlerinden...

Google Haberlere Abone ol
Seğmen-Der şehit yakınlarını unutmadı

Ankara Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Seğmen-Der) şehit aileleri ve görevdeki asker ailelerini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Kadir İzdaş ve Başkan Yardımcısı Onur Ulubey, mahalle sakinlerinden 1992 yılında Bitlis ilinde vatani görevini zorlu coğrafya şartlarında yaparken terör örgütüyle kahramanca mücadele ederek vatan uğruna Şehit olan J.ER Abdullah Yıldız'ın evini ziyaret etti. Şehit J.Er Abdullah Yıldız'ın eşi Kezban Yıldız tarafından karşılanan Kadir İzdaş ve Onur Ulubey, şehit eşine çiçek takdim ederek 'Anneler Günü'nü kutladı. İzdaş, şunları söyledi: "Seğmenler Mahallemizin Yiğit evladı gurur kaynağımız vatanı için canını ortaya koyarak bu topraklara kanını ve canını feda eden Şehit Abdullah Yıldız kardeşimi saygı ile anıyor. Yüce Allah'tan rahmet diliyor, sizlere sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Bu vesile ile yiğit evladı vatana armağan eden Şehidimizin annesi başta olmak üzere siz değerli eşinin Anneler Günü'nü kutlarım. Bizlere özgür ve aydınlık bir gelecek bırakabilmek için canlarını feda eden Gölbaşı ve civarında 24 şehidimiz ve bu uğurda savaşan 25 gazimiz vatan için kanlarını toprakla buluşturdular. Hepsi bizler için çok değerli ve gurur kaynağımızdır. Kendilerini rahmet ve minnetle anıyorum."

''ŞEHİTLER VE GAZİLER ANITI’NIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI LAZIM''

Gölbaşı'nda şehitlerin unutulmaması ve yiğit evlatların sonsuza kadar yaşatılması için ilçeye Şehitler ve Gaziler Anıtı'nın ilçeye kazandırılması gerektiğine işaret eden İzdaş, "İlçemizde bu anıtın mahallemizde uygun bir alana yapılmasını yetkili mercilerden talep ediyoruz. SEĞMEN-DER olarak bu projeye öncülük etmek ve yetkililerden bu çağrımıza bu vesileyle kulak vermelerini istiyoruz". dedi. Şehit J.ER Abdullah Yıldız'ın eşi hanımefendi Kezban Yıldız Seğmen-der Başkanı Kadir İzdaş' a ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Şehitler ve Gaziler anıtı projesinin çok güzel bir fikir olduğunu belirten Yıldız; "Umarım bu proje en kısa zamanda hayata geçer." dedi.

CİHAN

Yorumlar