Şefkat Tepe'nin çekimleri, sit alanların dışında devam edecek

Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan ve Konya’da çekimleri süren Şefkat Tepe dizisine Konya Valiliği’nden ikinci kez yasaklama geldi. Dizi yapımcısı Salih Asan, çekimlerin sit alanı ve ören yerleri dışında devam edeceğini söyledi. Konya...

Google Haberlere Abone ol
Şefkat Tepe'nin çekimleri, sit alanların dışında devam edecek

Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan ve Konya’da çekimleri süren Şefkat Tepe dizisine Konya Valiliği’nden ikinci kez yasaklama geldi. Dizi yapımcısı Salih Asan, çekimlerin sit alanı ve ören yerleri dışında devam edeceğini söyledi.

Konya Valiliği tarafından dizinin tarihi ve ören yerlerindeki çekimleri yasaklaması üzerine yapımcı Ser Film, Konya 2. İdare Mahkemesi’ne başvurarak yürütmeyi durdurma talebinde bulundu. Konya Valiliği, alınan yürütmeyi durdurma kararı hakkında, Konya Bölge İdare Mahkemesi’ne başvurarak yürütmeyi durdurma kararına itiraz etti. Bölge İdare Mahkemesi de yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı.

Şefkat Tepe dizisinin yapımcısı Salih Asan, mahkemenin aldığı karar gereği dizi çekimlerinin sit alanı ve ören yerlerinin dışında devam edeceğini açıkladı.

CİHAN

Yorumlar