Seferihisar'da diş polikliniği açıldı

İzmir Kamu Hastaneler Birliği Güney Sekreterliği, Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açtı.

Google Haberlere Abone ol
Seferihisar'da diş polikliniği açıldı

İzmir Kamu Hastaneler Birliği Güney Sekreterliği, Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açtı. Güney Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan’ın açtığı poliklinik, dört ünite ve iki hekimle hizmet verecek.

Açılış töreninde konuşan Prof. Dr. Özkan, Seferihisarlıların bundan sonra diş tedavileri için İzmir merkeze gitmek zorunda kalmayacaklarını söyledi. Özkan, “Biz göreve geldiğimizde Seferihisar’da yoğun bakım yatağı yoktu ve hekim eksikleri vardı. Göreve geldikten sonra ilk işimiz, yoğun bakım servisi açmak oldu. Daha sonra özelikle kanser hastaları için palyatif bakım merkezi kurduk, hasta kabul etmeye başladı. En önemli konulardan biri de diş polikliniği olmamasıydı. Bugün burada onun da açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç gün önce hizmet vermeye başlayan poliklinik, günde 25 ile 50 hastaya hizmet veriyor. Yoğunluk arttıkça hekim desteği yapmayı planlıyoruz. Seferihisar halkının, bulundukları ilçede sağlık problemlerinin çözülmesi bizim için çok önemli. Buranın oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. M.Zeki Yaşar ise, “Seferihisar halkına nasıl daha iyi hizmet veririz konusunda arayış içindeyiz ve elimizden geldiğince, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hastanemiz bünyesinde açılan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz dört üniteden oluşuyor. Şimdilik iki diş hekimimiz var, ocak ayından itibaren bir diş hekimi daha başlayacak. Seferihisar halkı, bundan sonra diş tedavileri için İzmir merkeze gitmek zorunda kalmayacak. Diş polikliniğimizin açılmasında büyük emekleri olan Prof. Dr. Behzat Özkan’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar