Sefaköy'de banka soygunu

Küçükçekmece'de, bir bankanın şubesine gelen silahlı soyguncular çalışanları etkisiz hale getirerek 74 bin lira aldı.

Google Haberlere Abone ol
Sefaköy'de banka soygunu

Küçükçekmece'de, bir bankanın şubesine gelen silahlı soyguncular çalışanları etkisiz hale getirerek 74 bin lira aldı. Bir taksiyle kaçmaya çalışan soygunculardan biri yakalanırken diğeri kaçmayı başardı.

Olay, Sefaköy E-5 Karayolu üzerindeki bir banka şubesinde, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, banka şubesine gelen 30-35 yaşlarında 2 soyguncu silahlarını çekerek banka güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Bankadaki güvenlik görevlisinin belindeki silahı da alan soyguncular, 74 bin lirayı alıp bir taksiyle Avcılar istikametine kaçmaya başladı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis, kaçış istikametindeki kontrol noktalarında soyguncuları aramaya başladı. Bir süre sonra trafikte yerleri tespit edilen şahıslardan biri yakalanırken diğeri de yoğun trafikten faydalanıp kaçmayı başardı. Çaldıkları paralarla yakalanan şahıslardan Sedat D. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın meydana geldiği banka şubesine işlem yapmak için gelen müşterilerden Deniz Yılmaz olayı şöyle anlattı: "Bankaya işlem yapmak için gelmiştim. Vezneye parayı veriyordum, tam parayı verirken soyguncu geldi 'Bu bir soygundur paraları çantaya doldurun' dedi. Bayan personel paraları çantaya doldurdu. Yanımda çocuk vardı bizde üst kata kaçtık. Uzun boylu ve sakallı 2 kişilerdi yüzlerinde de maske yoktu. Bir panik bir heyecan yaşadık. Korkmadık desek yalan olur. 3 bin 500 lira da paramız vardı işleme girdi mi girmedi mi bilmiyoruz. Biz de mağduruz ve ne yapacağımızı da bilmiyoruz. incelemeler var içerde ondan sonra da gerekli müracaatları da yapacağız. "
CİHAN

Yorumlar