Sedefçi: Tek lira para almışsam şerefsizim ama bunu ispatlamayanlar da şerefsiz

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan’a tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Sedefçi: Tek lira para almışsam şerefsizim ama bunu ispatlamayanlar da şerefsiz

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan’a tepki gösterdi. Sedefçi, "Utanmadan bu adam AK Parti’den para aldığımı, AK Parti adına adamlarımın çalıştığını söylüyor. Tek lira para alan şerefsizdir. Anlaşan şerefsizdir. Söyleyen şerefsizdir. Tek lira para almışsam şerefsizim. Ama bunu söyleyenler de ispatlamayanlar da şerefsizken şerefsizdir." diye konuştu.

Belediye meclis salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Sedefçi, CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan’ı kendi projelerini çalmakla suçladı. Sedefçi, "AKP İl Başkanı Müjdat Kahve’yi evinde ağırladığı" yönündeki iddialara tepki gösterdi. AK Parti İl Başkanı ile hiçbir şekilde görüşmediğini vurgulayan Sedefçi, "Onunla daha önce hiç görüşme yapmadım. Yalan söyleyen şerefsizdir. İspatlamazsa şerefsizdir. Böyle yalanlarla, dolanlarla AKP’ye pazarlık yaptığımın imasını insanlara yayarak puan toplamak hiçbir namuslu insanın haddi değildir." dedi.

AK Parti’den para aldığı iddialarına değinen Sedefçi, "Utanmadan bu adam AK Parti’den para aldığımı, 4-5 milyon para aldığımı söylüyor. AK Parti adına adamlarımın çalıştığını söylüyor. Tek lira para alan şerefsizdir. Anlaşan şerefsizdir. Söyleyen şerefsizdir. Tek lira para almışsam şerefsizim. Ama bunu söyleyenler de ispatlayanlar da şerefsizken şerefsizdir. Ben hayatım boyunca hep şerefimle yaşadım. Namusumdur şerefim. Sözüm namusumdur benim. Ben onun gibi hain değilim. Söz verip de insanlarıma yalan söylemedim. Riyakarlık yapmadım. Kardeşim AKP’ye çalışan sensin. 2004 yılında AKP’ye destek veren, oy veren, danışmanlık yapan sensin be adam. Ben değilim. Benim mayamda AK Partililik yok. Senin mayanda var. Sen kendine bak. Ben şu anda AKP ile yarışıyorum." diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ayrıca, kendi mal varlığını açıkladığını ve diğer adaylardan bu adamı beklediğini sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar