Sedat Simavi Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2013 Sedat Simavi Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Simavi Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2013 Sedat Simavi Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gazete, radyo, televizyon, spor gibi kategorilerde verilen ödüllerin yanı sıra bazı eserler de övgüye değer görüldü.

TGC Sedat Simavi Ödülleri, The Marmara Taksim Oteli’nde düzenlenen programda kazananlara verildi. Kazanan isimler ve eserler şöyle: Uludere’de ölüm yolculuğu/ 'Herkes biliyor ama adı kaçak’ haberi ile Namık Durukan, RS FM’de yayınlanan Atilla Günler’le Akşam Postası radyo programıyla Atilla Güner, 'Sanatımızın hatıra defteri' programı ile Nebil Özgentürk, 'Heba' adlı romanıyla Hasan Ali Toptaş, 'Cumhuriyet Ekonomisinin Öyküsü- Devletçilik: Altın Yıllar' adlı eseriyle Cahit Kayra, görsel sanatlar alanında Cansen Ercan, sağlık bilimleri kategorisinde Prof. Dr. Işıl Berat Barlan.

Övgüye layık görülen eserlerden bazıları ise şöyle: 'Çocuklarımızı kurtarın-Suriye cihat hattı’ başlıklı haberi ile İdris Eymen, radyo programı ile Esengül Şahin, ‘Sanatımızın Hatıra Defteri’ adlı televzyon programı ile Nebil Özgentürk, spor alanında 23 yaş altı atletizmde Avrupa şampiyonu olan Gamze Bulut. CİHAN

Yorumlar