Sedat Şahin, Bafra’da nikah şahitliği yaptı

Samsun’un Bafra ilçesinde kır düğününe katılan Sedat Şahin, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci ile birlikte nikah şahitliği yaptı.Cezzar Yönetim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Atmaca’nın kızı Güleser Atmaca ile Ayazoğlu Şirketler...

Google Haberlere Abone ol
Sedat Şahin, Bafra’da nikah şahitliği yaptı

Samsun’un Bafra ilçesinde kır düğününe katılan Sedat Şahin, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci ile birlikte nikah şahitliği yaptı.

Cezzar Yönetim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Atmaca’nın kızı Güleser Atmaca ile Ayazoğlu Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ayazoğlu’nun oğlu Abdullah Ayazoğlu'nun nikah merasimi Bafra Asırlık Büyük Park'ta yapıldı. Kır düğünü için parka giren genç çiftler alkışlar arasında yerini aldı. Nikah memurunun defteri hazırlamasından sonra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin nikahı kıymak için yerini aldı.

Nikah şahitliklerini ise 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci ile Bafralı olan Sedat Şahin birlikte yaptı. Başkan Şahin, her iki aileye ve gençlere mutluluk dilekleri ile nikahı kıydı. Gülser ve Abdullah Ayazoğlu ve Atmaca-Ayazoğlu aileleri ise nikaha gelen herkese teşekkür etti. Nikah sonrası ise takı merasimi yapıldı. Düğüne çok sayıda davetli katıldı.

CİHAN

Yorumlar