Seçimi tekrar kazanan muhtar öldürüldü

İzmir’in Torbalı ilçesin Bülbüldere Mahallesi’nde 2 dönem muhtarlık yapan ve 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olarak muhtar seçilen Mehmet Yüksel (36), seçimlerde rakibinin akrabası M.

Google Haberlere Abone ol
Seçimi tekrar kazanan muhtar öldürüldü

İzmir’in Torbalı ilçesin Bülbüldere Mahallesi’nde 2 dönem muhtarlık yapan ve 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olarak muhtar seçilen Mehmet Yüksel (36), seçimlerde rakibinin akrabası M.K. tarafından öldürüldü.

Olay, Bülbüldere mahallesinde gerçekleşti. Bülbüldere Mahallesi’nde iki dönem muhtarlık yapan Mehmet Yüksel, yerel seçimlerde yeniden aday oldu. Muhtarlığa aday olan bir diğer mahalleli H.K.’nın yakınları ile bir hafta önce tartışma yaşandığı iddia edildi. Yine iddialara göre olay tatlıya bağlanıp, taraflar barıştırıldı. 30 Mart yerel seçimini Mehmet Yüksel kazandı. Seçimlerden sonra meydanda karşılanan Muhtar Yüksel, rakibinin amcaoğlu M.K. tartışmaya başladı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine açılan ateş sonuca Mehmet Yüksel, olay yerinde hayatını kaybetti. M.K. ise hafif bir yara alarak olay yerinden kaçtı. Yaşamını yitiren muhtarın 2 çocuğunun olduğu öğrenilirken, olayı duyan yakınlarının sinir krizi geçirdi. Torbalı Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Mehmet Yüksel’in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
CİHAN

Yorumlar