Seçimi kaybeden Balıkesir Belediye Başkan Ok veda etti

Pazar günü yapılan seçimi AK Parti adayı Ahmet Edip Uğur'a karşı seçimi kaybeden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, herkesten helâllik isteyerek veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Seçimi kaybeden Balıkesir Belediye Başkan Ok veda etti

Pazar günü yapılan seçimi AK Parti adayı Ahmet Edip Uğur'a karşı seçimi kaybeden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, herkesten helâllik isteyerek veda etti. Beş yıldır bu görevi yürüten MHP'li Ok, belediye personeliyle de vedalaşarak, "İş gereği ben sizi kırmış olabilirim, kırdım da, bunu açıkça ifade ediyorum. Hakkınızı helâl edin." dedi. Balıkesir'de güzellik varsa halkına, çirkinlik varsa sadece şahsına ait olduğunu söyledi.

İsmail Ok, makamında düzenlediği toplantıda, basın mensuplarıyla beş yıl boyunca çok sayıda programda biraraya geldiklerini belirterek, gazetecileri basın emekçisinin ötesinde, çalışma arkadaşı olarak gördüklerini kaydetti. Zaman zaman iş gereği gerilimler yaşanabildiğini dile getiren Ok, "Hakkınızı helâl edin. Sizlerden memnunum. Bunu sizi hoşnut etmek için söylemiyorum. Bazen kendimizi kaptırıp iş gereği yüksek tonlu gerilimler oldu. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu. Balıkesir'in kendilerine her zaman destek verdiği ifade eden İsmail Ok, "Beş yıl boyunca hangi partili olursa olsun bizim yanımızda oldular. Beş yıllık zaman içinde çok güzel eserler yaptık. Özellikle de insanların gönlünü fethettik. Huzurlarınızda Balıkesir halkına, bizlere verdiği destekleri için teşekkür ediyorum. Haklarını helâl etmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı. Seçimi kazanacağından emin olduğu için öncesinde belediye çalışanlarıyla vedalaşmadığını belirten Ok, "Sokağı temizleyen temizlik işçilerinden kazma kürek sallayan Fen İşleri ekiplerine, masa başındaki memurlardan şeflere ve müdürlere kadar tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özveriyle çalıştılar. Belediyecilik zor ve fedakârlık işi. Eğer Balıkesir'de olumsuz bir şey varsa burada asla çalışanların kusuru yok, bu da şahsıma aittir." dedi.

Seçimi kazanan Başkan Uğur'u tebrik eden İsmail Ok, dün mesai bitiminde belediyeye gelerek odaları gezmesini tepkiyle karşıladığını dile getirdi. CİHAN

Yorumlar