Saygılı, mazbatasını aldı

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den belediye başkan adayı olarak seçimlere katılan ve yüzde 44.

Google Haberlere Abone ol
Saygılı, mazbatasını aldı

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den belediye başkan adayı olarak seçimlere katılan ve yüzde 44.3 oy oranıyla başkan seçilen Mehmet Saygılı mazbatasını aldı.

    Adliyedeki törenin ardından Kırıkkale Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 2 dönemdir Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapan Veli Korkmaz, görevi Mehmet Saygılı’ya devretti.

     Saygılı, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Kırıkkaleli vatandaşlarımızın, 30 Mart seçimleri ile birlikte sırtımıza yüklediği bu görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Ateşten bir gömleğe talip olduğumuzun farkındayız, ancak Allah’ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Vatandaşlarımızın güveni için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

    Kırıkkaleli, kendisine gösterdikleri güven için teşekkür eden Başkan Saygılı, “Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki süreçte güzel Kırıkkalemizi hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Kırıkkale’nin yeni projeleriyle görev alanı çok genişledi ve sorumluluk alanı büyüdü ancak, biz bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilecek bilgi birikimine ve güce sahibiz. Seçimlerin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

    Emaneti iyi bir şekilde koruyacaklarını belirten Saygılı, “Kırıkkale’de hizmet devam edecek. Bugün burada emaneti devir alıyoruz. Bu emaneti layıkıyla taşımayı ve Kırıkkale’ye hizmetkar olmayı istiyoruz. Kırıkkale’nin gelişimi için bu kadrolarımız gece gündüz çalışacak. Yerel de kalkınma yine AK Parti’yle devam edecektir. Bugüne kadar adaylık sürecinden bu yana bana destek olan Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay’a teşekkür etmek istiyorum. Kentin gelişimi için hemen çalışmalara başlayacağız. Bizlere destek veren oy veren, vermeyen herkesin, her kesimin başkanı olacağım.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar