Savur'da Peygamber sevgisi anlatıldı

Mardin’in Savur ilçesinde faaliyet gösteren Savur Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAVURDER) Kutlu Doğum programı düzenledi.Savur Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen programa çok sayıda davetli katıldı. Programa...

Google Haberlere Abone ol
Savur'da Peygamber sevgisi anlatıldı

Mardin’in Savur ilçesinde faaliyet gösteren Savur Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAVURDER) Kutlu Doğum programı düzenledi.

Savur Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen programa çok sayıda davetli katıldı. Programa katılan vatandaşlara Peygamber Efendimizin simgesi olan canlı gül dağıtıldı. SAVURDER bünyesinde faaliyet gösteren Recep Bey Okuma Salonunda eğitim gören öğrencilerin okuduğu ilahi ve şiirlerle başlayan programda konuşmacı olarak katılan ilahiyatçı yazar Numan Naim Selmanlar, Peygamber Efendimiz'e olan sevgiyi anlatarak, sahabeden çeşitli örnekler verdi.

Savur Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Eliş, bu tür etkinliklerin ilçede bulunan vatandaşları bir araya getirdiğini belirterek, Efendimizi halkımıza anlatmak için böyle bir program düzenlediklerini ifade etti.

Daha sonra program sonunda yapılan konuşmalardan sonra Türkiye genelinde Herkes O'nu okuyor yarışmasında Savur ilçesinde dereceye girenlere hediyeler verildi. CİHAN

Yorumlar