Savunma sanayine, 20 yeni uzman yardımcı alınacak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, istihdam edilmek üzere, giriş sınavı (mülakat) ile genel idare hizmetleri sınıfından 7.

Google Haberlere Abone ol
Savunma sanayine, 20 yeni uzman yardımcı alınacak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, istihdam edilmek üzere, giriş sınavı (mülakat) ile genel idare hizmetleri sınıfından 7. derece kadrolara atanmak üzere 20 savunma sanayi uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurdu.
Giriş sınavına başvuracak adayların; devlet memuru olma şartlarına haiz olmaları, en az 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin: Elektrik-Elektronik Mühendisliği/Elektronik Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği/Uçak Mühendisliği/Uzay Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği/Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği, Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, Makine Mühendisliği/Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Hukuk bölümü mezunu olmaları istendi.
Adaylardan; sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmaları, (01/01/1979 tarih ve sonraki doğumlular), 7-8 Temmuz 2012 ve 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları’ndan (KPSS) birinden; Hukuk Fakültesi mezunları için KPSS P(79), diğer bölümler için ise KPSS P (1) puan türlerinden en az 85 (seksen beş) puan almış olmaları, son müracaat tarihi itibariyle son 2 yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 80 (seksen) puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmaları gerektiği vurgulandı.

24 OCAK TARİHİNE KADAR SİSTEME YÜKLEMELERİ GEREKİYOR

Savunma sanayi uzman yardımcılığı giriş sınavına daha önce 2 defa girip de başarısız olanlar sınava kabul edilmeyecek. Adayların başvurularını; Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 24 Ocak 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar (saat 18.00) sisteme yüklemeleri gerekiyor.
Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı adayları, sınav başvuru şartları ve istenen belgelerle ilgili detaylı bilgiyi; Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın 0 312 411 90 61 veya 0 312 411 91 05 numaralı telefonlarından temin edebilecek.
CİHAN

Yorumlar