Savcının şüpheli ölümü! İntihar mı cinayet mi?

Sapanca Cumhuriyet Savcısı Muhammed Süheyb Şentürk, Bursa'daki babasının evinin önünde yerde yatarken bulundu ve hastanede yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Savcının şüpheli ölümü! İntihar mı cinayet mi?

Sapanca'da 2013 yılında savcı şekilde göreve başlayan Muhammed Süheyb Şentürk, iddiaya kıyasla psikolojik sorunları gerekçesiyle geçen hafta rapor alarak, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi'nde oturan ailesinin yanına geldi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirtilen Muhammed Süheyb Şentürk'i bu sabah yapım işçileri, babasının oturduğu 4 katlı apartmanın önünde yerde hareketsiz buldu.

Çağrılan 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Muhammed Süheyb Şentürk, götürüldüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Gözlüğü ve terlikleri apartmanın terasında İskemle üstünde olan savcı Muhammed Süheyb Şentürk'ün intihar etmiş olabildiği ihtimali üstünde de duruluyor.

Olayla ilgili tahkikat devam ederken, savcı Muhammed Süheyb Şentürk'ün yurtsal vazifesini tamamladıktan sonra Sapanca'daki görevine döndüğü ve önümüzdeki ay evlilik hazırlıkları yaptığı söylendi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar