Satrançta Samsun birincileri, Lovelet'te belirlendi

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Samsun Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakası, Lovelet Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. 12 yaş ve altındaki öğrencilerin ilgi gösterdiği 12 kategorideki müsabakalarda kıyasıya mücadele...

Google Haberlere Abone ol
Satrançta Samsun birincileri, Lovelet'te belirlendi

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Samsun Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakası, Lovelet Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

12 yaş ve altındaki öğrencilerin ilgi gösterdiği 12 kategorideki müsabakalarda kıyasıya mücadele yaşandı. Müsabakalarda birinci olan öğrenciler, ilerleyen tarihlerde ülke genelinde yapılacak Satranç Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u temsil edecek. Spor ve sporcu dostu Lovelet AVM, sporcu nesil yetiştirilmesine destek olmaya devam ediyor. Bu amaçla Lovelet Outlet AVM, Türkiye Satranç Federasyonu'nun Samsun Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakası'na ev sahipliği yaptı. Alışveriş merkezinin sinema salonunda gerçekleşen Samsun Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakası'na 12 yaş ve altındaki öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 12 kategoride yarışan ve yoğun mücadeleye sahne olan şampiyonada birinciler belirlendi. 7 Haziran Cumartesi günü başlayan şampiyona, pazar günü sona erdi.

Turnuvada birinci olan öğrencilere ödüllerini ise Lovelet AVM yatırımcılarından iş adamı Zeki Gedikli verdi. Gedikli, turnuvada her kategoride birinci olan sporcuları 100 TL, ikinci olanları 75 TL ve üçüncü olanları da 50 TL değerinde hediye çeki vererek ödüllendirdi.

Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Müsabakası, 10 kez Samsun şampiyonu olan Metin Asılkefeli'nin simultane gösterisi ile sona erdi. Gösteriye Samsun Satranç ailesinin yanı sıra davetliler ve sporcular katıldı. CİHAN

Yorumlar