Satranç turnuvasına Lara Koleji damga vurdu

Lara Koleji öğrencileri il geneli yapılan Polis Amcam Turnuvası'nda 1. 3. ve 4. oldu. Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169.

Google Haberlere Abone ol
Satranç turnuvasına Lara Koleji damga vurdu

Lara Koleji öğrencileri il geneli yapılan Polis Amcam Turnuvası'nda 1. 3. ve 4. oldu.
Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri çerçevecisinde Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği'nin katkıları ile Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü'nde "Polis Amca Satranç Turnuvası " isimli satranç turnuvası yapıldı.
Turnuva boyunca çekişmeli maçların sonucunda Lara Koleji öğrencilerinden Ahmet Utku Şimşek 1. olarak altın madalya aldı. Yine aynı okuldan Derya Solak 3. Olurken, 3. ile aynı puana sahip olan Fatih Yaşar Gürlek averaj farkı ile 4. oldu.
Sporculara Polis evinde çeşitli ikramlarda bulunulurken, dereceye giren sporculara ödülleri, İl Emniyet Müdür Vekili 2.Sınıf Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Ekrem Kürekli ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü 3.Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Köse tarafından takdim edildi.
Turnuva birincisine, küçük altın, ikinci ve üçüncüsüne ise Teknosa hediye çekinin yanı sıra turnuvaya katılan tüm sporculara katılım belgesi, 169.Yıl anısına hazırlanmış olan kupa bardak hediye edildi.
CİHAN

Yorumlar