Satranç turnuvası tamamlandı

Nevşehir il geneli satranç turnuvasında Lara Koleji öğrencilerinden Bekir Melih Fidan birinci olarak altın madalya aldı.

Google Haberlere Abone ol
Satranç turnuvası tamamlandı

Nevşehir il geneli satranç turnuvasında Lara Koleji öğrencilerinden Bekir Melih Fidan birinci olarak altın madalya aldı. Turnuvada diğer kategorilerde 7-8 yaş kategorisinde Ortahisar İlkokulu’ndan Ceyda Uçar ile 9-10 yaş kategorisinde yine aynı okuldan Mücahit Çil de birinci oldular.

Turnuvaya 11-12 yaş kategorisinde katılan Lara Koleji öğrencilerinden Bekir Melih Fidan 6 maçın hepsini kazandı. Kolejin diğer sporcularından Fatih Yaşar Gürlek 6 maçta 5 galibiyet alarak 4. ve yine 6 maçta 5 galibiyet alan Ahmet Utku Şimşek ise 7. oldu.

80 sporcunun katıldığı kategoride altın madalya ve gram altın kazanan Bekir Melih Fidan ödülünü Kardelen Koleji Müdürü Ali Kaplan’ın elinden aldı. Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, “İşimizi her zaman hem ciddiye alıyoruz hem de seviyoruz. Ciddi yapılan işlerde başarı geliyor. Satrançta devamlı gelen başarı, ciddiyetle yapılan sıkı takibin ve işimizi sevmemizin sonucudur. Bu başarıda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar