Sarıyer’de yolcu minibüsü belediye otobüsüne çarptı: 8 yaralı

Sarıyer’de bir yolcu minibüsü, bir otomobilin çarpması sonucu ani fren yapan belediye otobüsüne arkadan çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Sarıyer’de yolcu minibüsü belediye otobüsüne çarptı: 8 yaralı

Sarıyer’de bir yolcu minibüsü, bir otomobilin çarpması sonucu ani fren yapan belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı. Kazadan sonra olay yerine gelen bazı yaralı yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza 22.30 sıralarında Hacıosman yokuşu Sarıyer istikametinde meydana geldi. İddiaya göre plakası öğrenilemeyen bir otomobil, İshak Uzunbacak yönetimindeki Bahçeköy - Hacıosman seferini yapan 34 EC 5790 plakalı belediye otobüsüne seyir halindeyken çarptı. Belediye otobüsünün ani fren yapması üzerine arkadan gelen Coşkun Altuntaş yönetimindeki Beşiktaş - Sarıyer hattında çalışan yolcu minibüsü duramayarak belediye otobüsüne çarptı. Kazada minibüs şoförü Coşkun Altuntaş, yolculardan Ece Özer, Ozan Yorulmuş, Neziha Tatar, Buse Bicir, Ahmet Kaptan, Mehmet Yüksel ve ismi öğrenilemeyen bir yolcu yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu minibüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beyaz bir otomobilin aracına çarptığını iddia eden otobüs şoförü İshak Uzunbacak, “Duraktan çıktım bu aşağıya iniyordum. Tam yolun ortasında çaprazlama durmuş bayanları alıyordu bir otomobil. Yolcumu aldım. Gıcıklığına yaptı yani, kasti yaptı yani. Bu yoldan aşağıya inerken 60 la... Buraya mı dönecekti bilmiyorum benim sol köşeye de vurdu yani. Frene bastım o sırada minibüs de duramadı arkadan bana vurdu. Otobüste 20 kişi falan vardı.” diye konuştu.

Otobüste bulunan yolculardan Yeşim Zaif ise, “Bir otomobil biz ilerlediğimizde daha sonra gelip önümüze kırdı. Öndeydim gayet net gördüm. O bizim önümüze kırınca otobüs fren yapmak zorunda kaldı. Arkadaki minibüste doğal olarak bize çarptı. iki kişi ağır yaralıydı.” şeklinde konuştu.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


CİHAN

Yorumlar