Sarıyer’de şüpheli ölüm

Sarıyer’de Muğla’dan İstanbul’a iş görüşmesi için gelen bir şahıs, kaldığı arkadaşının evinde henüz bilinmeyen bir sebeple ölü bulundu.Olay Maden Mahallesi Kandilci Sokak’taki 3 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Muğla’da...

Google Haberlere Abone ol
Sarıyer’de şüpheli ölüm

Sarıyer’de Muğla’dan İstanbul’a iş görüşmesi için gelen bir şahıs, kaldığı arkadaşının evinde henüz bilinmeyen bir sebeple ölü bulundu.

Olay Maden Mahallesi Kandilci Sokak’taki 3 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Muğla’da yaşayan 32 yaşındaki bilgisayar teknisyeni Ümit Ergin, bir süre önce iş görüşmesi için İstanbul’a geldi. İstanbul’da bir akaryakıt istasyonuyla görüşen Ergin görüşmenin ardından geceyi geçirmek üzere arkadaşının evine geldi. Gece bir süre sohbet ettikten sonra eğlenen 2 arkadaş daha sonra uyumak üzere yataklarına geçti. Sabah saatlerinde uyanan arkadaşı, Ergin’i kaldırmak üzere salona geldi. Ergin’i hareketsiz bir biçimde gören arkadaşı bir süre uyandırmaya uğraştı. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ergin’in öldüğünü belirledi. Sağlık ekipleri Ergin’in şüpheli bir biçimde öldüğünü belirlemesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Ergin’in arkadaşının ifadesini aldı. Sarıyer Belediyesi’nden gelen uzman doktor ve olay yeri inceleme ekipleri de incelemede bulundu.

Ergin’in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

CİHAN

Yorumlar