Sarıkaya TEOG şampiyonunu ödüllendirdi

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavlarında (TEOG) Türkiye birinciliğine ortak olan başarılı öğrenci Melis Ceren Mercan, Bursa Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya tarafından ödüllendirildi.    TEOG sınavlarında...

Google Haberlere Abone ol
Sarıkaya TEOG şampiyonunu ödüllendirdi

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavlarında (TEOG) Türkiye birinciliğine ortak olan başarılı öğrenci Melis Ceren Mercan, Bursa Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya tarafından ödüllendirildi.

    TEOG sınavlarında her 2 dönemde de 700 puan alarak Türkiye birinciliğine ortak olan Davutkadı Eşref Evcil Ortaokulu öğrencisi Melis Ceren Mercan’ı ailesi ve öğretmenleriyle birlikte Veli Sarıkaya’yı ziyaret etti. Başarılı öğrenciyi kutlayan Sarıkaya, TEOG Şampiyonu Melis Ceren Mercan’ı ödüllendirdi.

    Kendileri için sadece akademik başarının değil diğer sosyal unsurların da önemli olduğunu vurgulayan Sarıkaya, "Böyle bir çocuk yetiştirdikleri için öncelikle ailemizi kutluyorum. Bu başarının altında başta kendisiyle beraber, ailesi, öğretmenleri, arkadaşları gibi farklı unsurlar var. Hepsi bir bahçenin değişik ayrı ayrı çiçekleri gibidir. Bir araya gelerek böyle güzel bir buket oluşturdular. Özellikle işin mutfağında bulunan öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencinin bu başarıyı yakalamasında büyük emekleri var." dedi.

    Okul Müdürü Fatih Mehmet Kaya ise Melis Ceren Mercan’ın ilkokul 4 ve 5. sınıflarda katıldığı matematik olimpiyatlarında da dereceye girdiğini söyledi.

    Başarısını planlı ve programlı çalışmaya borçlu olduğunu belirten Melis Ceren Mercan, kendisine destek olan öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar