Sarıgül'ün Canlı Yayında Yanıt Veremediği Soru

CHP'de milletvekili aday adaylığı için ön seçime girecek isimlerden biri olan Mustafa Sarıgül 'Partinizin yüzde 35 alacağına inanıyor musunuz?' sorusuna yanıt veremedi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül'ün Canlı Yayında Yanıt Veremediği Soru

Haberler.com / DETAY HABER CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Hafta Sonu Keyfi' programına misafir bulunan Mustafa Sarıgül diri yayında merak edilen soruları yanıtladı. Sarıgül, Hakan Çelik'in 'Yüzde 35 alacağınıza inanıyor musunuz?' sorusuna ise yanıt veremedi.

'ÇOK İYİ NİYETLİ YOLA ÇIKIYORUZ'

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın yapılacak ön seçimlerde CHP'den namzet adaylığı için yarışacak isimlerden birisi. Partisinin 7 Haziran seçimleri için iktidar parolasıyla yola çıktığını belirten Sarıgül 'Genel başkanımızla dün sohbet ettik. Kamuoyuna sunulacak raporu arkadaşlarımız hazırlıyor. Çok iyi niyetli yola çıkıyoruz. Ben inanıyorumki vatandaşlarımız bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu çağrısına yanıt vereceklerdir' dedi.

SARIGÜL'ÜN YANIT VEREMEDİĞİ SORU

Sarıgül, program sunucusu Hakan Çelik'in 'Yüzde 35 oy alacağınıza inanıyor musunuz?' sorusuna ise yanıt vermekten kaçındı. 'Bana verilen kuralda rakam verme zorunda olmayacağım' diyen Sarıgül, Çelik'in sorusunda ısrar edip 'Tek başına mı iktidar olacağını düşünüyorsunuz partinizin?' halinde yinelemesi üstüne 'Siyasette 24 saat uzun bir süre... Bir hadise gelişir bakarsınız ki her şey değişir' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar