Sarıgül'den CHP yöneticisine telefon fırçası

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, gece yarısı telefonu açık olmayan parti görevlisine fırça attı.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül'den CHP yöneticisine telefon fırçası

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, gece yarısı telefonu açık olmayan parti görevlisine fırça attı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Dosyası var diye gönderdikleri ‘zat’ı İstanbul’a aday yaptılar.” şeklindeki sözünün hatırlatılması üzerine Sarıgül, “Biraz daha soruları bekliyorum. O sorular iyice gelsin. O sorulara bizde muhteşem ama muhteşem cevaplar var.” dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kağıthane’deki CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması yaptı. Sarıgül, CHP İstanbul il binasının açılışının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yarın yapılacağını ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’nda karşılanacağını belirten Sarıgül. CHP Genel Başkanı’nın E-5 Karayolu üzerinde 14 noktada karşılanacağını ifade etti. Sarıgül, yarın İstanbul’un tarihi bir gün yaşayacağını söyledi..

'O SORULARA BİZDE MUHTEŞEM CEVAPLAR VAR'

Gazetecilerin, kendisi hakkında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Dosyası var diye gönderdikleri ‘zat’ı İstanbul’a aday yaptılar.” ve “Adama, ‘Sen Şişli’de ne yaptın?’ diye sorarlar. Eser olarak ortaya ne koydun?” şeklindeki sözünün hatırlatılması üzerine Sarıgül, “Çok teşekkür ediyorum. Biraz daha soruları bekliyorum. O sorular iyice gelsin. O sorulara bizde muhteşem ama muhteşem cevaplar var. O sorular geldikçe ben keyif alıyorum. O sorular geldikçe, iktidara ne kadar yaklaştığımızı da görüyorum.” açıklamasını yaptı.

Sarıgül, basın mensuplarının bir sorusu üzerine oğlu Emir Sarıgül’ün Şişli’den belediye başkan adayı olmayacağını dile getirdi.

PARTİLİLERE SÖYLENECEK SLOGANLARI TEKRARLATTI

Sarıgül, CHP il binasından ayrılırken gece yarısı telefonu açık olmayan CHP İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Haydar Kahraman’a fırça attı. Kahraman’ın telefonunun her zaman açık olması gerektiğini söyleyen Sarıgül, “Ben ilçe başkanını telefonla aradığım zaman, telefon kapalıysa bu iş olmaz. Gece 01.00’da ilçe başkanının telefonunu arıyorum. İlçe başkanının telefonu kapalı. Gece 10.00’da arıyorum telefon kapalı. İlçe başkanlıklarının ışıkları yanacak. Artık iktidara geliyoruz. Atılacak olan sloganlar ‘Başbakan Kemal’, ‘Çalışa çalışa kazanacağız’, ‘El ele kol kola omuz omuza’. burada hangi arkadaşlar nerede görev alacaklar belli olacak. Otobüsün içerisinde genel başkanımız, il başkanımız ve sadece basın mensupları olacak. Her arkadaşımızın kravatlarını takıp, sakal tıraşı olmasını istiyorum. Çünkü yarın İstanbul’u aldığımız ilk gün. Gazanız mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar