Sarıgül, taksici esnafıyla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, taksici esnafıyla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül, taksici esnafıyla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, taksici esnafıyla bir araya geldi. Taksinin şoför koltuğuna oturan Sarıgül, "Şuanki adresimiz Saraçhane. Bu taksi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gider. Gelmek isteyenler gelsin.” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’nde taksicilerle buluştu. Taksiciler, Sarıgül’e yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatif Başkanı Fahrettin Can ile birlikte taksiye binen ve şoför koltuğuna oturan Sarıgül, taksicilere, “Şuanki adresimiz Saraçhane. Bu taksi İstanbul Büyükşehir Belediyesine gider. Gelmek isteyenler gelsin.” ifadelerini kullandı. Buna karşılık taksici vatandaş ise, “Başkanım 2 yıl sonra sizi Başbakan olarak görmek istiyoruz. Ben Tayyip Erdoğan’a da aynısını söylemiştim ama şu anda ondan nefret ediyorum.” dedi.

Taksicilere kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Sarıgül, şunları kaydetti: “İstiyorum ki; İstanbul’da kin dönemi, nefret dönemi, sevgisizlik dönemi bitsin. İstanbul’da barış dönemi, özgürlük dönemi, demokrasi dönemi bismillah diyerek başlasın. Sizler buradasınız. Sizlerin hakkını, hukukunu en güzel şekilde koruyacağım. Bana oy veren yurttaşlarım bana oy verdiğine bir gün bile pişman olmayacak.”

Taksicilerin sorunlarına değinen Sarıgül, “30 Mart akşamı mevcut yönetim yeniden seçilirse ilk etapta otellere hiçbir taksici giremeyecek. Nasıl taksi duraklarını kaldırıp VİP taksi yaptılarsa, her tarafa VİP taksiyi koyacaklar binlerce taksici esnafımız var. Babadan, dededen kalan bir plaka var. O plaka sizin varlığınız ama durum böyle devam ederse VİP taksiler devreye girecek. 5 tane büyük firma alacak arabaları seyirci kalacaksınız, arabanızla baş başa kalacaksınız. Allah korusun arabanız teneke durumuna düşecek. Arabanızın teneke durumuna gelmesini istiyorsanız bunlara oy verebilirsiniz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar