Sarıgül: Savcıyı, hakimi atıyorlar sonra da adamlarını serbest bırakıyorlar

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Avcılar mitinginde hükümete yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Savcıyı, hakimi atıyorlar sonra da adamlarını serbest bırakıyorlar

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Avcılar mitinginde hükümete yüklendi. Sarıgül, “Öyle demokrasi düşünün ki bir gecede yasayı değiştiriyorlar. Savcıyı, hakimi atıyorlar. 15 dakika sonra da adamlarını serbest bırakıyorlar.” dedi.

Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Avcılar'da vatandaşlara hitap etti. Sarıgül’e CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Handan Toprak Benli de eşlik etti.

Vatandaşlara seslenen Sarıgül, “Türkiye çok önemli bir geçitten geçiyor. Öyle demokrasi düşünün ki bir gecede yasayı değiştiriyorlar. Savcıyı, hakimi atıyorlar. 15 dakika sonra da adamlarını serbest bırakıyorlar. İçtenlikle bilmenizi istiyorum vatanımız, bayrağımız tehlikedeyse o vatan üzerinde yaşayan evlatlar arasında ayrıcalık varsa o zaman bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız.” ifadelerini kullandı.

Sarıgül gazeteci yazar Ahmet Hakan’ın ‘Alacak yüzde 50’yi, tarayacak herkesi’ başlıklı köşe yazısına taşıdığı konuyla hükümete yüklendi. Sarıgül, “İstanbul’da bir kez daha sandıklarda hile yaparak İstanbul’u alırlarsa artık Allah korusun makineli tüfekle tarayacaklar. Önce CHP’yi sonra MHP’yi tarayacaklar. Sonra cemaati, TÜSİAD’ı, AB’yi ve kalan 3-5 gazeteciyi tarayacaklar. Sosyal medyada aklına eseni yazan gençleri, ODTÜ’teki gençleri, tribünleri tarayacaklar. Bunlar benim sözlerim değil, yazar söylüyor. Muhteşem Yüzyılcıları, kendilerine itaat etmeyenleri tarayacaklar. Başlattıkları savcıları teker teker sürmeye başlayacaklar. Kendisi gibi düşünmeyen Sözcü ve Zaman gazetesine tazyikli suyla TOMA’ları göndermeye çalışacaklar. İnadına Zarrab’ın heykelini dikecekler.” şeklinde konuştu.

Sarıgül, konuşmanın sonunda vatandaşlara sarı atkı attı. CİHAN

Yorumlar