Sarıgül, Nişantaşı'nda yılbaşı hazırlıklarını inceledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, yaklaşan yılbaşı öncesi Nişantaşı’ndaki yılbaşı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül, Nişantaşı'nda yılbaşı hazırlıklarını inceledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, yaklaşan yılbaşı öncesi Nişantaşı’ndaki yılbaşı hazırlıklarını yerinde inceledi. Eğlencelerin yapılacağı Abdi İpekçi Caddesi’nde yürüyen Sarıgül’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sarıgül, vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Sarıgül, gazetecilerin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonuyla ilgili sorusunu, “Biz tamamen şuanda yeni yılla ilgili çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Yerel yönetimlerle ilgili çalışmalarımız çok yoğun bir noktaya doğru gidiyor. Her sorunun çok güzel bir cevabı vardır ama onları arzu ederseniz önümüzdeki günlerde daha çok sık sık konuşacağız.” diye cevapladı.

Yılbaşı öncesi Nişantaşı’nda yapılan hazırlıklara değinen ve vatandaşlara yılbaşı mesajı veren Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü. “Bu sene Nişantaşı ve Şişli’yi tamamen bir sevgi tüneliyle oluşturduk. Türkiye’nin, İstanbul’un her noktasındaki bütün yurttaşlarımızı bu sevgi tünelinden geçmeye davet ediyorum. Ve bu sene tamamen sevgi, sağlık olsun, barış kazansın özgürlük kazansın ve demokrasi gelişsin, güçlensin istiyoruz. Bu nedenle temamızı tamamen doğa ve sevgi üzerine kurduk. Çok değerli ressamlarımızın sevgi üzerine olan gelirleri var. Buradan elde edilecek gelirin bir bölümünü de doğaya ve çevreye TEMA Vakfı’na veriyoruz. İstiyoruz ki TEMA daha çok ağaç diksin. Biz istiyoruz ki 2014 yılı ötekisi olmayan bir yıl olsun. 2014 yılında kin dönemi, sevgisizlik dönemi, çevreye karşı olma dönemi bitsin ve 2014 yılında bilimin hukukun ve çevrenin arzu etmediği hiçbir şey İstanbulumuzda yaşanmasın. Yeni yılda yurttaşlarımız sandık başına barış için gidecekler, özgürlük için gidecekler, inançlara saygılı laiklik için gidecekler. Ve ben inanıyorum ki yerel seçimlerde sevgi, barış ve demokrasi kazanacak.” CİHAN

Yorumlar