Sarıgül: Maç başladı ama rakip faulle oynuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına işaret ederek maçın başladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Maç başladı ama rakip faulle oynuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına işaret ederek maçın başladığını söyledi. Sarıgül, “Maç başladı ama rakip faulle oynamaya başladı. Hakem de rakibin faulle oynadığını görmüyor.”

Mustafa Sarıgül, Sancaktepe’de vatandaşlara seslendi. Sarıgül, “Yerel yönetimlere bakıyoruz, imarı otoriterleştirdiler. İmarı Ankara’ya bağlamak istiyorlar. Rahmetli Özal’ın çıkardığı bu kanunları bile geriye doğru atıyorsunuz. Şimdi her şeyi merkeze alıyorsunuz acaba İstanbul’un imarını Şehircilik Bakanlığına neden almıyorlar. Başlarına gelecekleri biliyorlar. İnternette konuşuyordunuz. Geçen gün toplantı yapıyoruz o arada bakıyoruz ki o alanda tamamen sosyal medya ağını kestiler. Talimat veriyorlarmış, Mustafa Sarıgül’ün burnunu bile göstermeyin diye talimat veriyorlar.” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe’de CHP’nin asılan afişlerinin AK Partililer tarafından indirildiğini söyleyen Sarıgül, “Buradaki AK Partililerle konuşun. Onlar bizim afişlerini kesiyorlarsa benim gençlik kollarım 15 dakika sonra harekete geçecek. Siz geçmezseniz ben harekete geçerim. Kuştepe geçer. Sizden ricam şu, kimseye haksızlık yok. Ancak haksızlık yapanlara da boyun eğmek yok.” diye konuştu.

Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İçinizdeki cevheri dışarı çıkarmanın zamanı geldi. CHP’nin gücünü İstanbul’da yurttaşlarımızla buluşturacağız. Cesur olacağız, birbirimizle kenetleneceğiz. Bu mücadelenin önünde hiç kimse duramaz. Benim sizden ricam şu, beraber olacağız. Maç başladı ama rakip faulle oynamaya başladı. Hakem de rakibin faulle oynadığını görmüyor, Allah’ım ve sizler görüyorsunuz hiç merak etmeyin.”
CİHAN

Yorumlar