Sarıgül: Kadir Abi 20 yıl kreş yapmadın 30 günde mi yapacaksın?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da kreşi önemsediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Kadir Abi 20 yıl kreş yapmadın 30 günde mi yapacaksın?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da kreşi önemsediklerini söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın mahallelere kreş yapacakları ile ilgili sözlerine cevap veren Sarıgül, “Kadir Abi kreşleri 20 yıl yapmadın da şu 30 günde mi yapacaksın?” dedi.

Sarıgül, Büyükçekmece’de esnafı ziyaret etti. Vatandaşları ziyaret eden Sarıgül, dükkanlara girerek esnafla tokalaştı.

Vatandaşlara seslenen Sarıgül, “Bugün Marmaray’dan geçiyorsak, Marmaray’dan bahsediyorsak o Marmaray’ın projelerini imzalayan dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, dönemin Başbakan Yardımcısı sayın Devlet Bahçeli. Bahçeli’nin belki çocuğu yok ama Marmaray’dan geçen binlerce evladı var Bahçeli’nin.” ifadelerini kullandı.

Kreşleri önemsediklerini söyleyen Sarıgül, “Özellikle 3 yaş ve 6 yaş arasındaki evlatlarımızın, özellikle çalışan anne-babaların, memurlarımızın çocuklarının kreşlere gitmesini önemsiyoruz. Sayın Topbaş diyor ki mahallelere kreş yapacağım. Sevgili başkanım Allah’ım senden yüz bin defa razı olsun ama Kadir Abi 20 yıldan beri iktidardasın. 20 yıl yapmadın da şu 30 günde mi yapacaksın?” şeklinde konuştu.

“Akbil’den gelen paralar nereye gidiyor.” diye soran Sarıgül, “Akbil komisyonunda halk otobüslerinin neden temsilcileri yok. Halk otobüsleri derneğinin vereceği bir tane mali müşavir, bir tane de avukatımız 30 Mart’tan hemen sonra o gece otobüs sahiplerinin ödemesi, o sabah ezanlarına yatacak.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar