Sarıgül: Engelli kardeşlerimiz için İstanbul'un her yerinde çalışma yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül, engelli vatandaşlar için İstanbul’un her yerinde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Engelli kardeşlerimiz için İstanbul'un her yerinde çalışma yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül, engelli vatandaşlar için İstanbul’un her yerinde çalışmalar yapacaklarını söyledi. Sarıgül, “Özellikle Şişli’de güzel çalışmalar yaptık. Bunları İstanbulumuzun her mahallesinde planlamayı arzu ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin engellerini engel olmaktan çıkarmak istiyoruz.” dedi.

Mustafa Sarıgül, Emirgan Altı Nokta Körler Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Görme engelli vatandaşlarla bir araya gelen Sarıgül, gözlerini kapatıp ütü masasının önünde kısa bir açıklama yaptı.

Daha sonra bandajı gözünden çıkaran Sarıgül, “İstanbul Büyükşehir olarak bugüne kadar tabii ki yapılanlar mutlaka vardır. Onlara teşekkür ediyoruz. Ama bilmenizi arzu ediyorum ki İstanbulumuzun her mahallesinde en az bir tane olmak kaydı şartıyla, özellikle engellilerin kendi dallarında görme engelli kardeşlerimizin farklı, zihinsel engelli kardeşlerimizin ki farklı, işitme engelli kardeşlerimizin ki farklı, şizofreni hastalarımızın durumları son derece farklı. Özellikle Şişli’de güzel çalışmalar yaptık. Bunları İstanbulumuzun her mahallesinde planlamayı arzu ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin engellerini engel olmaktan çıkarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sarıgül konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ben çok samimi olarak buradayım. Benim için bütün engelli kardeşlerim maddiyatın çok çok üzerinde. Bizim görevimiz buradaki güzellikleri İstanbul’un bir çok noktasında artırmak. Bu çalışmaları yaparken de Lionslarla beraber çalışacağımı da dışarıda söyleyeceğim.”
CİHAN

Yorumlar