Sarıgül: Dershaneler ihtiyaçtan doğar

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, dershanelerin ihtiyaçtan doğduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Dershaneler ihtiyaçtan doğar

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, dershanelerin ihtiyaçtan doğduğunu söyledi. Sarıgül, “Dershaneler kapatılırsa zengin aileler ders başı para ile özel ders aldırır çocuklarına. Fakir fukara ne yapacak?” dedi.

Sarıgül, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane meydanında vatandaşlara hitap etti.

Mitingde konuşan Sarıgül, “Dershane ihtiyaçtan doğar. Dershaneleri kanunla kapatamazsınız. Ama devlet okullarımızı çok iyi bir noktaya getirirsiniz, evlat dershaneye gitmeye ihtiyacı kalmazsa dershaneler kalkar. Dershaneler kapatılırsa zengin aileler ders başı para ile özel ders aldırır çocuklarına. Fakir fukara ne yapacak. Dershanelerin büyük bir bölümü, dershaneye giden evlatlarımıza paran var mı pulun var mı diye sormaz. Dershanelerde belli hizmetler en güzel şekilde yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sarıgül, Ankara'dan her an telefon gelip adaylık hakkında net bir bilgi çıkabileceğini söyledi. Fakat miting bitene kadar bir bilgi gelmedi. Sarıgül, belediye başkan adaylığının açıklanmasında ilk olarak Bakırköy CHP ilçe başkanlığını ziyaret edeceğini söyledi.
CİHAN

Yorumlar