Sarıgül: Büyük bir felaketten dönüldü

İstanbul Ata Film Stüdyoları'nda kamu spotu çekimleri sırasında platformun çökmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Büyük bir felaketten dönüldü

İstanbul Ata Film Stüdyoları'nda kamu spotu çekimleri sırasında platformun çökmesi sonucu 15 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Konuyla ilgili bilgi alan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, büyük bir felaketten dönüldüğünü ifade etti.

Olay Ayazağa Cendere Yolu’nda Ata Film Stüdyoları’nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul Ata Film Stüdyoları'nda kamu spotu çekimleri sırasında platform çöktü. Platformun çökmesi sonucu çok sayıda kişi platformun altında kaldı. Yaralılar iş arkadaşları tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Olayın ardından çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Baltalimanı Hastanesi, GOP Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Çeşitli yerlerinden kırıkları olduğu tespit edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan yara almadan kurtulan figüranlar ise otobüslere bindirildi.

Mustafa Sarıgül olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bir reklam filmi çekimi sırasında, dekora fazla yüklenme münasebetiyle olayın meydana geldiğini ifade eden Sarıgül, “Ufak sıyrıklar sonucu yaralananlar var. Büyük yaralanma yok.” dedi. “Reklam filminin konusu neydi?” şeklindeki soruya ise Sarıgül, “Ben o konuda yorum yapmak istemiyorum. Doğru bir şey olmaz. Şu anda seçim çalışmaları esnasındayız. Siyasi partilerin film çalışmaları oluyor. Bu siyasi partinin ismini ben söylemiş olmayayım. Zaten bu aralar çok gündemdeler. Büyük bir felaket olabilirdi.” dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Yorumlar