Sarıgül: Başı açık kapalı ayrımı yapmamız söz konusu değildir

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı Mustafa Sarıgül, kesinlikle başı açıktı kapalıydı ayrımı yapılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Başı açık kapalı ayrımı yapmamız söz konusu değildir

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı Mustafa Sarıgül, kesinlikle başı açıktı kapalıydı ayrımı yapılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Sarıgül, “Yeni alınacak elemanlardan da biz kesinlikle ve kesinlikle başı açıktı kapalıydı ayrımı yapmamız söz konusu bile değil.” dedi.

Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. Soruları cevaplayan Sarıgül, “Başörtülü kardeşlerime hiçbir zaman sayı olarak bakmam. Kendi yüreklerinden gönüllerinden nasıl arzu ediyorlarsa giyimlerini kuşamlarını o şekilde yapabilirler. İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızla da aynı şekilde çalışacağız. Yeni alınacak elemanlardan da biz kesinlikle ve kesinlikle başı açıktı kapalıydı ayrımı yapmamız söz konusu bile değil.” diye konuştu.

Kendisinin de mutasıp bir ailenin çocuğu olduğunu belirten Sarıgül, “Bende mutasıp bir ailenin çocuğuyum. Örfüne geleneklerine adetlerine bağlı bir ailenin çocuğuyum. Benim ailemde de kapalı kardeşlerim de var açık kardeşlerim de var. Bu bizim için de Türkiye içinde problem olmaktan çıkmıştır. Hiç kimse kız kardeşlerimizin annelerimizin başörtüsü üzerinden artık siyaset yapmasın.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar