Sarıgül: Başbakan bana sansür uyguladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine sansür uyguladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Başbakan bana sansür uyguladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine sansür uyguladığını söyledi. Olayın gerçek demokrasilerde yaşanması halinde yer yerinden oynayacağına dikkat çeken Sarıgül, “Sayın Başbakan kendisini dünya lideri olarak görürken, bir elinde kumanda bir elinde telefon medyaya ayar veriyormuş.” dedi.

Mustafa sarıgül, partisinin il binasında Başbakan Erdoğan ve Fatih Saraç arasında geçen ses kayıtlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarına ses kaydını yeniden dinleten Sarıgül, “İktidar hırsına yenik düşenler her zaman kaybetmeye mahkumdur. AK Parti de kaybedecektir. Bunların suyuna giden objektif olmayan medya da kaybedecektir. Zulme ve haksızlığa rıza gösterenler başarılı olamazlar. Yandaş medya sizin olsun. Sokaklar bize yeter.” diye konuştu. (Sürecek)
CİHAN

Yorumlar