Sarıgöllü işadamları Berlin Dünya Yaş Sebze ve Meyve Fuarı'na katıldı

Sarıgöl İş Adamları Derneği (SARİAD), 5–8 Şubat 2014 arasında Almanya'nın Berlin Şehrinde açılan dünyanın en büyük yaş sebze ve meyve fuarı olan Fruit Logistica (Berlin Dünya Yaş Sebze ve Meyve Fuarı)'ya 12 kişilik ekiple katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgöllü işadamları Berlin Dünya Yaş Sebze ve Meyve Fuarı'na katıldı

Sarıgöl İş Adamları Derneği (SARİAD), 5–8 Şubat 2014 arasında Almanya'nın Berlin Şehrinde açılan dünyanın en büyük yaş sebze ve meyve fuarı olan Fruit Logistica (Berlin Dünya Yaş Sebze ve Meyve Fuarı)'ya 12 kişilik ekiple katıldı. Burada çeşitli incelemelerde bulunan SARİAD Başkanı Kazım Cerit ve beraberindeki işadamları, Berlin'de bir Türk okulunu da ziyaret edip Almanya'nın Dresden eyaletindeki ünlü kalyonu gezdi.

Almanya'ya yaptıkları iş ve kültür gezisi hakkında konuşan Cerit, “Fuara, Berlin Uluslararası İşadamları Derneği (TUV)'nin davetlisi olarak katıldık. Her kıtadan tarım üreticileri ve pazarlamacılar, bu fuarda biraraya gelerek ticari anlaşmalar yapmakta. Biz de her ülkeden çok sayıda standı ziyaret ettik. Birçok alanda tarım sektöründeki yenilikleri görme şansımız oldu. Almanya'da ve diğer AB ülkelerinde ürünlerimizi satmanın çok da zor olmadığını gördük. Pazarlama konusunda bir üst kuruluşlarımız olan ESİDEF ve TUSKON’un etkinliğini gördük. Önemli olan, piyasaya kaliteli ürün hazırlayıp güzel bir ambalajla satışa hazırlamak. Çok faydalı bir iş gezisi oldu. İlerleyen günlerde de bu tür gezilerimiz olacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar