Sarıçam’daki Kur’an kursu öğrencilerine Tarsus gezisi

Sarıçam Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için Tarsus gezisi düzenledi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kurs öğrencilerini Tarsus’a uğurladı. Başkan Uludağ, Kur'an...

Google Haberlere Abone ol
Sarıçam’daki Kur’an kursu öğrencilerine Tarsus gezisi

Sarıçam Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için Tarsus gezisi düzenledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kurs öğrencilerini Tarsus’a uğurladı. Başkan Uludağ, Kur'an kurslarında eğitim gören her yaş grubundan öğrencileri için bu yıl Tarsus’ta bulunan, İslam dinine göre kutsal sayılan mekânları görmeleri için gezi düzenlediklerini söyledi. Başkan Uludağ, Kur'an kursuna giderek Kur'an-ı Kerim öğrenen bayanların, aynı zamanda ahlaki, kültürel ve eğitim bakımından önemli kazanım elde ettiklerini belirtti. Uludağ, “Belirli bir yaşa gelmiş ablalarımız, kardeşlerimiz ve büyüklerimizin azmini biz de belediye olarak destekliyoruz. Bu ilçemizin daha ileri noktalara gelmesi açısından bir kazanımdır. Bu amaçla bu geziyi tertip ettik.” diye konuştu.

Tarsus’ta bulunan Nusret Mayın Gemisi, Eshab-ı Kefh, Danyal Peygamber türbesi, hayvan at bahçesi ve şelaleyi gezecek kurs öğrencileri de Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür etti. Yaklaşık bin 500 öğrenciyi kapsayan gezi, günde üç tur olarak gerçekleşiyor. Haziran ortasında tamamlanacak gezi günü birlik gerçekleşiyor.

CİHAN

Yorumlar